Suomen luonnon päivä

August 31. 11:00 - 16:00

Tule juhlimaan kanssamme Suomen luontoa!

Voit rakentaa oman hyönteishotellin, pohtia luonnon ihmeitä Jappe-jänön luontopolulla, kuulla kansallispuiston erityispiirteistä ilmaisella opastuksella Kiutakönkään koskelle tai maalauttaa poskeen tai käteen luontoaiheisen kasvomaalauksen.
Luonnon päivän tunnusherkkua, perinteistä suomalaista mustikkapiirakkaa, vohveleita ja tottakai myös lounasta voi ostaa kahvila Talonpöydästä.

Tapahtuma on ilmainen ja soveltuu kaikenikäisille.

- Hyönteishotellityöpajaan voi ottaa mukaan myös omia täytteitä, kuten kuivia käpyjä, heinää tai kaarnaa, mutta tarvikkeita saa myös luontokeskukselta niin kauan kuin niitä riittää.

- Ilmaisella opastuksella kävellään noin 1 km matka Kiutakönkäälle oppaan kertoessa Oulangan kansallispuistosta. Voit jatkaa kävelyä omatoimisesti eteenpäin tai palata oppaan kanssa takaisin luontokeskukselle.

Oulangan ohjelma:
o Jappe-jänön luontopolku, omatoiminen, koko päivän
o Kasvomaalaus klo 12-14
o Ilmaisopastus Kiutakönkäälle klo 12-n.13.30
o Hyönteishotellin rakennusta klo 11-16

Lisätietoja Suomen luonnon päivästä ja muista tapahtumista:

www.suomenluonnonpaiva.fi

slpbanneri.jpg

Oulanka Visitor Centre »

« Zurück zur StartseiteFacebook Twitter
1/10

Eine schmerzliche Aufgabe

Der Winterkrieg war ausgebrochen. Wir wählten etwa ein Dutzend von Männern aus, die mit der Geleitung und Führung von Mensch und Vieh beauftragt waren, über die Savukoski Straße in Richtung Westen zu flüchten. In Kotala mussten wir die Rinder im Stall erschießen, da wir sie nicht mehr...